VERZENDINFORMATIE

Bestellingen in Eindhoven, Best, Son en Breugel en Nuenen komen wij gratis bezorgen.

Voor de verzending maken wij gebruik van de diensten van TPG Post.

Wij streven ernaar alle bestellingen binnen 48 uur na ontvangst van de betaling op het postkantoor ter verzending aan te bieden. Lees ook de uitgebreide leveringsvoorwaarden in de “Algemene Voorwaarden & Privacy Policy”.

Onderstaand vind u een overzicht van de tarieven binnen Nederland, gelieve voor zendingen buiten
Nederland van tevoren contact op te nemen zodat wij u de juiste verzendkosten door kunnen geven.

Brievenbuspost
0 tot 20 gram € 0.39
20 tot 50 gram € 0.78
50 tot 100 gram € 1.17
100 tot 250 gram € 1.56

Standaard Pakket (AVP Tarief)
0 tot 10 kilo € 6.20

U kunt er ook voor kiezen om een pakket verzekerd te laten versturen hiervoor worden de volgende TPG tarieven berekend:

Zeker Pakket (AVG Tarief + Servicezegel)
0 tot 10 kilo € 7.95
10 tot 30 kilo € 11.95

RETOURZENDINGEN

We willen dat u volledig tevreden bent met de aankopen die u bij ons doet, het kan echter voorkomen dat u een product aan ons moet retourneren. Dit kan in de volgende gevallen.

1. Het artikel is kapot.
2. Het artikel is beschadigd.
3. De levering komt niet overeen met uw bestelling.
4. U heeft een verkeerd artikel aangeschaft of bent gewoon niet tevreden.

1. Het artikel dat ik heb ontvangen is kapot.
Is het artikel dat u heeft ontvangen binnen 7 dagen na aanschaf kapot, of heeft u het vermoeden dat een artikel kapot, neem dan contact met ons op via info@kyrtykids.nl.

2. Het artikel dat ik heb ontvangen is beschadigd.
Het is ten eerste heel belangrijk dat u NOOIT een beschadigd pakket aanneemt. Doet u dit wel en het artikel blijkt beschadigd te zijn, dient u binnen 24 uur op het postkantoor proces-verbaal te laten opmaken, zonder dit verbaal kunnen wij het artikel niet omruilen.

3. De levering komt niet overeen met hetgeen ik besteld heb.
Mocht de levering niet overeenkomen met hetgeen u besteld heeft, kunt u dit uiteraard terugsturen. Wij zullen u het juiste artikel na sturen. Neem vooraf wel even contact op via info@kyrtykids.nl. zodat wij hiervan op de hoogte zijn.

BELANGRIJK: Hoewel de kosten voor het verzenden in deze gevallen voor Kyrty Kids zijn, dient u de retourzending wel voldoende te frankeren. Pakketten die niet voldoende gefrankeerd zijn worden door ons geweigerd. Vermeld bij de retourzending wel uw bank of gironummer, zodat wij de gemaakte kosten voor het verzenden aan u kunnen terugstorten.

4. Ik heb een verkeerd artikel besteld/Ik ben eigenlijk niet tevreden.
We willen dat u volledig tevreden bent met de aankopen die u bij ons doet. Het kan echter voorkomen dat u zich vergist heeft in uw aankoop of dat u niet tevreden bent over de manier waarop de bestelling is verlopen. U kunt het artikel dan binnen 7 dagen aan ons retourneren. Het artikel dient compleet te zijn en in de oorspronkelijke en onbeschadigde verpakking te zitten. Artikelen die beschadigd of gebruikt zijn, komen niet voor restitutie in aanmerking. De kosten en het risico van de retourzending komen voor uw rekening. De door ons gemaakte kosten voor de verzending van uw bestelling zullen niet worden gecrediteerd.

U kunt een retourzending sturen naar:

Kyrty Kids
Roodkapje 62
5629 KE Eindhoven